www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Fortfarande..

11-08-02,

Fortfarande har man ont.. fy tusan alltså! Det kommer och går, på dan kan de vara bra flera timmar, sen mot kvällen och då jag ska sova så gör det så ont.. igår kände Adam på ryggen och ena sidan var svullen.. inge kul! Konstigt med smärtan också för den lixom flyttar sig, ibland vid höften, ibland mer mot ryggen, ibland mot ljumsken.. huuuua! vill att de ska försvinna NU.

Har ätit pronaxen och ipren idag med. Är de samma imorron kanske jag måste kolla upp de där skiten?!
Att man ska gå och bli supergammal o dålig i kroppen bara sådär, nej jag vill kunna göra det ja vill, bära min son, fara ut och springa, sitta utan att ha ont, osv.. lite småless..

Nåja vi tog tag i dagen iaf idag så for vi till Helen en sväng o hälsa på, var som länge sen! Så satt vi där o surra, sen kom de även fler folk o så. Loke åt sin kyckling o rotfrukter idag till lunch :)
Sen blev han otålig så vi åkte hem så han fick sova, nu har han sovit ett bra tag o jag har solat lite på framsidan men de blev himla varmt så jag gick in..

Resten av dagen får vi se vad vi gör.. min sambo kommer jag se skymten av typ en halv timme idag.. trist men så kan de vara då det är mycket jobb o träning.

Nä nu ska jag slappna av ett tag till innan Loke sötnos vaknar..

Tjingeling.

Kommentarer
Postat av: Magdalena

Hoppas du blir bättre snart :) Jag hittade ett skit snyggt bord men lite dyrt. kostade 4000kr och de tycker jag inte ett soffbord riktigt är värt. kraaam

2011-08-02 @ 20:04:36
URL: http://magdalenaledin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!