www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Så mycket man vill.

11-08-04,

Det är ju så mycket jag vill göra med huset. När jag väl börjar fundera uti vad man skulle kunna göra så finns det MASSVIS. Men jag får hejda mig och börja nånstans och då är ju ändå Lokes rum prio 1.

Idag ville min lilla son vakna vid sju och tyckte att jag skulle byta bajsblöja, japp det är ju bara att göra det och försöka torka bort gruset i ögonen :) Men nu minsann sover han igen, halv tio.

Jag har letat fram spackel från källaren och en roller och sandpapper. Ett steg närmare en start iaf.

Har inte ont idag heller i höft eller rygg så jag avbokade tiden till o med idag, för jag kan ju inte fara dit och säga att jag hade ont för flera dagar sen. Det känns bara dumt, de kanske helt enketl har försvunnit, men så fort de i såfall kommer tillbaka så måste ja kolla upp de. Men jag e glad att de försvann av sig själv!
Undrar om man vågar sig ut i spåret igen o springa? Hyffsat sugen är man juh...

Näe nu ska jag ta och kika läget i rummet och se om man kan börja så smått.

Hejs.

Kommentarer
Postat av: Magdalena

Vad bra att du inte har ont idag :D Smärta är inge roligt, men man lär sig på något sätt att härda ut och jag brukar inte märka när smärtan är borta ;) haha

2011-08-04 @ 15:18:22
URL: http://magdalenaledin.blogg.se/
Postat av: Marre

Hej sotnosen!!! Oj va jobbigt med san dar smarta!! Skont att det gatt over, far hoppas att det inte kommer tillbaka. Skumt... jaa visst vill man gora mycket!! Men ibland sa maste man ta ett steg tillbaka och se vad som ar prio 1 och sen vad som kanske man far vanta lite med.. men jobbigt for man vill ju alltid gora allt NU pa en gang! haha.. puss puss

2011-08-05 @ 04:28:16
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!