www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Sista dagarna.

11-08-29,

Ja nu är det sista dagarna innan skolan börjar.. guu har så mycket känslor inför detta. Ångest för hur allt ska gå, nu när det är full fart på Loke.. men det blir till o plugga på kvällarna, det går ju inte på dagarna iaf som förut när man kunde lägga han på ett ställe o så var han kvar där :P

Nu bara senaste veckan så har vi sett att gå stolen är farlig att ha han i numer, han ställer fötterna på kanterna där under och hänger över med kroppen så att han nästan faller över. inge bra så den kan vi skippa.
Sen nu när han ålar sig på golvet så har han ju lärt sig att sätta sig upp helt plötsligt, och han är ju inte så jättestabil där han sitter, visst kan han sitta en lång stund men rätt vad det är kan han slänga sig ner och inte riktigt ha koll på hur han hamnar, ibland har han koll ibland inte.. så det gäller att vara med då han helt plötsligt har satt sig upp :) sötnosen. det är alltså full koll hela tiden, därför blir de nog svårt o plugga haha..

Men det ska bli kul samtidigt, har endast 4 månader kvar på denna utbildning och de känns som att dessa 3,5 år har gått superfort. Vi kommer ha praktik i 5 veckor o de kommer säkert bli jättekul men kommer sakna min plutt på dagarna, men då får han leka med pappa så de blir kanon de med!

Ja det är med blandade känslor jag börjar skolan igen! Fast skönt att jag läser på distans! Hade absolut inte gått annars. Sen längtar jag till Januari! Då kommer jag vara hemma igen med min plutt och BARA mysa o leka! :)

Får kämpa nu dessa 4 månader så är allt klart sen! :)

Idag blir det en sväng på stan med Lisa o Wille! :) ska kika om man kan fynda nå.

Kram

Kommentarer
Postat av: Marre

Hej gumman! Forstar att det maste vara lite jobbigt med skola nu efter du haft san skon ledighet och sommarlov. Men du far tanka att du bara har en termin kvar och sen aldrig mer.. eller visst var det bara en termin kvar?! Det ar ju latt att man skjuter pa det och sen blir det annu jobbigare att borja framover.. da Loke borjar springa runt o du maste jaga i han hehe.. jag tror om du kampar nu sista sa kommer det var SA vart det och skont att ha det avklarat. Det fixar du gumman! PUSS o HEJ

2011-08-31 @ 04:54:36
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!