www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Tjejkvällar.

11-09-20,

Igår var de tjejkväll hos Emma med skräckfilm :) den var inte så himla läskig men otäck, lite mer som Saw och dem filmerna. Men oj vad man hejjade på tjejen. " I spit on your grave" hette den..
Jag älskar ju thrillers annars, dem är oftast spännande och bra. Komedier kan va kul också, men drama tycker jag e segt och oftast tråkigt, man vet vad som kommer hända.. slutar alltid lyckligt. Action kan ju också va bra!

Ikväll blir det tjejkväll igen.. det blir med gamla skolgänget, Esa Jenny och Akå.. Åh de kommer ju påminna mig om i somras då vi träffades och Esa drog med mig o Akå ut på gatan för att hon skulle visa nånting, och där stod Marre woho. Kommer du vara med oss ikväll också? överaska oss ikväll med gumman!!! :)
En av oss ska göra förrätt, den andra ska göra efterrätt och den vi är hos ( Akå ) ska göra huvudrätten och jag ska köpa vin. Sen byter man av allteftersom man har middagar. Kommer bli jättekul!

Nu på dan får vi se vad vi gör. Darlingen har match så jag kanske beger mig till Heden så Loke får busa med kusin Hugo en stund! :)

Ha en trevlig lördag!

Kommentarer
Postat av: HANNA

fin header :)

2011-08-20 @ 10:36:51
URL: http://hannalovisasol.blogg.se/
Postat av: HANNA

sv: tack så mycket :d

2011-08-20 @ 12:37:25
URL: http://hannalovisasol.blogg.se/
Postat av: Marre

Hej sotisen! :) Jag tycker bast om Komedi (1), sen Action och Thrillers (2), Skrackis (3) och sist Drama. Har du sett Life as You Know it?! Tycker verligen om Katherine Heigl. Och Josh Duhamel ar cute cute cute! Vi gillar filmerna om Lisbeth Salander "The girl with the Dragon Tattoo etc". Hihi, synd att vi inte kan mysa ihop och titta pa film! Alskar skrackisar! Puss

2011-08-20 @ 15:19:12
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!