www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Inge mer sjukhus.

11-12-20,

Näe nu har jag inte tänkt hamna nå mer på sjukhus förrän på väldigt länge. Idag var jag dit igen för att ta bort min slang jag haft nu i en vecka! Vilken befrielse, den har varit riktigt jobbig kan ja lova. Väl där så tog dem bort den och det sved massvis, inge trevligt då dem går in urinrörsvägen AJ AJ. men lida pin får man göra ibland för att bli bra. Jag har ju fött barn så ;) Det här var ingenting. Men det sved massvis efteråt, ni vet som när man kissar tusen nålar. aj aj igen. men det gick också över :) Här är det intressant fakta minsann haha!!

Sen har jag haft en toppen dag, jag o Loke har varit på stan o köpt klart sista julkapparna och de var så mysigt då han flörtade med folk som gick förbi, och han vinkade och skrattade. En gubbe tyckte han verkade vara en så snäll o glad kille, ja det är han ju :) hihi vår plutt.

Sen har vi busat hemma och nu har jag griljerat en skinka till ;) Här äts det julskinka vill ja lova!
I ugnen nu är Saffrans rutorna, hoppas dem blir goooa.

näpp det var allt från idag. Nu känner jag då inget obehag i magen och DET ÄR SÅ SKÖNT! Jag njuter och är sprallig och glad :) Mår toppen!!

Puss o kram på er.



Charmtrollet



Försökte mysa med Loke i sackosäcken, snygg min jag gör :P



Pyjamas Loke i farten ;) Busar med pappa.

Hejs.

Kommentarer
Postat av: Marre

Hej sotgumman!!! Va bra att du mar battre o du fatt ta bort den dar slangen!!! Skont att du slipper den nu sahar fore jul! Har ar det fullt hus med en jatte tokig och galen valp som vill leka leka leka... hon borjade springa runt som en psyko har och hoppade runt pa alla soffor.. tror hon ar uttrakad! Sa in i buren fick hon ga!!! :( Langtar tills hon far ta bort sina stygn.. och kan fa leka igen! Kram sotnosen

2011-12-20 @ 23:39:05
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!