www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Julklappsjakt.

11-12-17,

Idag har jag fått sova ut på morron, himla skönt. Fast Loke sov bra han med, somnade 20.00 och vaknade 07.45.. och med en paus på natten för lite flaska.. men det är ganska så okej :P Han var så himla slut igår kväll.. han sov ingen middag och därför somnade han bums i sängen med flaskan i munnen.. söt gubben!

Sen har vi myst med frukost och lek. Efter det har Loke tokis fått vara med farmor och farfar medans jag o Adam farit iväg till storheden och fixat julklappar. har några kvar men de är småfix.

det gick ganska mycket fortare att kuta i affärerna utan Loketok faktiskt :) vilken kan vara skönt ibland. annars äre ju kul för han att sitta och titta på alla grejer runtikring men då det ska pausas för mat och mellis och det ena med de tredje så kände vi att de är bättre och göra ett ryck utan honom så gåre undan! men de är såklart konstigt då lilla gubben inte är med en... väldigt tomt.

Vi gick även in på den nya Candyworld som ligger där Onoff har varit. det var längesen ja handla så mkt godis, haha det lär ju räcka ett braaaa tag.

Nu ska vi mysa med film. en bra thriller ska jag leta fram.

Hejs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!