www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Kämpar på.

11-12-15,

Här kämpar jag på, på dagarna med obehaglig värk i magen av slangen som e kvar ännu, på tis ska den bort. tack o lov för det. Ringde och fråga om de skulle kännas såhär och jo, en del kan få riktigt obehagligt och vissa känner bara när de hostar eller skrattar.. men såklart skulle ja få känna de obehagliga hela tiden.. nåja, värktabletter är min räddning fram till tisdag. Då hoppas jag att jag får slippa smärta HELT, kommer fasen inte ihåg hur de känns och INTE ha ont... :/ Nåja.. så ser det ut här.

Jag har iaf varit hemma med Loke själv idag, Adam har jobbat och de har gått bra ändå. Försöker inte lyfta Loke alltför mycket i onödan, så vi håller oss på golvet o myser o leker.

Efter middagen for vi och grattade Linda som fyllde år, nu var vi på rätt dag.. haha.. vi åkte ju dit för två veckor sen och stormade in o grattade men de var hyffsat fel dag, hihi.. Men de var trevligt iaf.

Nu ska vi slappa o mysa me en film. Gud så underbart det är att kunna slappna av och njuta lite mer av dagarna nu, det var längesen jag klarat av att göra det. Men men, detta fick mig att inse att det går inte att köra på som en galning , utan nu tar vi det som de kommer och så kommer allt att lösa sig ändå. Herregud, det viktigaste i mitt liv är ju ändå min familj och att vi mår bra. Resten är bagateller.



Mysgubben i morgonrocken efter ett bad.

Fått ett fint julkort idag, då blev jag glad. Tack gumman!

Soffan väntar.

Hejs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!