www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Alla hjärtans dag!

11-02-14,

Idag är det alla hjärtans dag!! Våran första alla hjärtans dag med vårat älskade lilla hjärta, tänk så underbart. Våran familj. Vi har fått de bästa man kan få, och att vara nära Loke och Adam på denna dag betyder allt. Jag behöver inte få nå grejer för att jag ska känna mig älskad och uppskattad.. nog är det alltid kul såklart att bli uppvaktad men ingenting jag räknar med alls.. jag har de bästa jag kan ha, här hemma med mig just nu... som sover så sött!

Jag hade däremot gärna vela gjort nått för Adam, tänkte ta mig ut för o fixa nå men de är ju så svinkallt och sen tror jag att han tog bilen imorse för att köra post med, så äre inte säker på att den står i garaget ens...

men vi bestämde igår att vi ska äta från panelen idag iaf, så de kommer bli ritkigt nice :)

Jag har hunnit med att baka en cheesecake imorse, en som man fryser ner :) sviiingod! men när jag börjar med att ta fram äggen så ser jag en svinstor spindel i kartongen krypa, usch hoppar upp och vågar inte gå tillbaka dit igen.. haha! Jag hör vart Adam är och han var i närheten och kunde rädda mig ur situationen haha.. hade ju inte kunna baka annars, fy fan.... riktigt äckligt! visste knappt om jag ville använda de äggen som den hade varit på... men sköljde dem noga trots att de är skal, haha.... BLÄ. gillas inte!

sen kunde jag baka iaf, med Loke pratandes bredvid mig! fick skynda mig lite extra för jag visste Loke ville ha mat på en stund så! när jag var klar fick han mat, gossingen :)

En sovande Loke me goooaste kinderna :)



Nu ska jag ta en huvudvärkstablett för har ont i skallen, inge skoj.. men måste berätta hur de går nu om kvällarna med Loke. i förrgår var de ganska bra, en hel del skrik men ändå bättre än tidigare och igår så var han jättesnäll, hans mage gormade nog inte så mycket så han var riktigt glad o alert! :) så hoppas att det börjar bli bättre nu, är ju verkligen inge kul med magknip för lille Loke.

näe nu måste jag få i mig nå macka o så! sen vila..

Är oerhört tacksam för den familj jag nu har och det är det bästa som hänt mig! Denna dag kommer bli toppen, vilket som, jag kommer vara nära min familj, det betyder ALLT! Älskar er båda så otroligt mycket.
Finaste killarna nånsin..



Mys på ordentligt idag! Kram till er alla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!