www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Bebisbesök.

11-02-15,

Ja idag har Linda varit här, en tjej från babymassagen, med sin lilla Olivia och hälsat på :) mycket trevligt! Vi surra om allt möjligt, bebis förlossning tankar o funderingar! skönt o ventlera sig lite med de som är i samma sits! Mycket välbehövligt :)

för ett tag sen kom min darling hem och nu sover han middag, det gör även Loke i soffan!

fasen åh, i morse missade jag ju att vi hade Adobe connect via datorn, alltså vi hade en föreläsning via datorn som man ska vara med på! Helen hade ringt men då sov vi juh och hade inte telefon på. Jag fick höra det en kvart innan lektionen var slut... MORR. alltså detta amnings senilheten är ett faktum!! Glömmer massor med saker, även de som Adam pratat om och så, han får påminna mig massor med gånger.. Hoppas det blir bättre sen när man inte ammar men de vette tusan.. senilheten kanske sitter i för alltid? det började ju när man var gravid haha..  Var en till grej idag som jag planerade in som jag fick styra bort igen, pga senilminnet.. men det gick bra och ordna om så de var ingen fara men ändå??!!

idag ska vi äta lax! älskar verkligen lax. mums!

hoppas ni har en bra dag trots kylan!

hejs.

Kommentarer
Postat av: Lisa

Senilheten har man tyvärr även om man inte ammar haha... Det är en myt fick jag höra bara för nån dag sedan. Det har nog att göra med att man e trött och HELT TAGEN av sin söta bebis:) Loke e ju galet söt så klart du blir galet senil då ju;)

2011-02-15 @ 16:51:19
URL: http://lajsaminelli.blogg.se/
Postat av: Tess

Asså förlåt men ja sitter å verkligen garvar.. Fy FAN vad jobbigt det ska vara men jag ser bara hur söt du är när du är förvirrad.. förlåt!=)

2011-02-15 @ 18:32:56
URL: http://tjassie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!