www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Huua trött dag.

11-02-08,

Ja idag e vi trötta, eller jag iaf.. säkert Adam också då vi somnar rätt sent med lilla Loke och Adam ska upp före tusan, typ halv sex.. Loke verkar oftast vilja somna typ hav ett, han sover bara kortare stunder innan de kring nio tio.. så vid halv ett kan vi får sova nåra timmar innan det är matdags. Inatt var jag virrig och minns inte ens hur ofta ja mata han eller hur de var. himlansch trött och så tjorvade han och ville vara vaken, och byta blöja m.m. så de blev inte så bra natt inatt. trött e man.. så idag blire inte mycket knop gjorda. En promenad i solen har vi tagit oss iaf, var mycket skönt o välbehövligt! :)

Loke sover och jag har passat på att ringa handels och csn o sånt jox.

Hoppas Adam kommer hem snart så ska vi nog börja laga mat, fast undra vad?!

Igår kom Adam hem efter träningen med ett paket i handen, vi hade fått en present av hans kompis Staffan o hans tjej Camilla :) Det var en present för att lilla Loke har kommit till världen! Om vi hälsar på dem nångång (vilket vi sagt nu länge men aldrig blivit av) så ska vi köpa med oss nånting till dem också, de har också barn! Glada vart vi iaf :) supersöt gest av dem..tackar så mycket..



Den kommer garanterat fyllas i framtiden! Måste framkalla kort nåndag! Har en hel del på Loke nu som jag bara måste framkalla. är några hundra kort man tagit på honom hittills haha. sötnosen våran.

nu ska jag klura ut vad vi ska äta.

hoppas på mer sömn inatt :)

hejs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!