www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Lite egen lyx.

11-02-25,

Idag är det löningsdag kom ja just på :) woho! Eller lön och lön men pengar iaf!

Imorse klev vi upp åtta för att börja fara iväg till Helen, vi skulle plugga litegranna. Få klart en powerpoint som vi ska redovisa på måndag. Loke var morgon trött som vanligt men vaknade till vid halv nio så då for vi iväg. Hos henne var han vaken för alla nya intryck o grejer han hade fullt upp o kolla på. Sen somna han in kring elva.

Sedan kring halv ett så hade jag en tid hos Tove som har Mary Kay produkter som jag skulle få prova på! Har faktiskt inte testat dem förut, och många säger ju att dem är så bra! Hade fått detta av Magda så det var himla skönt att testa på :) Och jag hann mata Loke innan så jag kunde åka själv också... verkligen lite egentid och mammalyx! Jag njöt verkligen så tack Magda!

Fick testa krämer, ansiktsrengöring, makeupremover, mineralpuder m.m. Och jag shoppade en del därifrån! Haha. Det var ju verkligen nått jag behövde, för man är ju så himla torr nu i ansiktet så det kunde inte komma mer lägligt detta :)



Köpte allt detta :) Makeup remover, ansiktsrengöring/peeling, ansiktskräm,
mascara, och mineralpuder.

Så himla nöjd :)

Efter det har vi vilat middag och tagit de lugnt..

Vår lilla älskling har endast sovit 2 timmar sen klockan 08.00 i morse, och nu e ju klockan typ 20.00 på kvällen, så han har gnällt en del, säkert övertrött men nu tror jag att jag fick honom att sova. lite mat och mys i sängen så.. Våran lilla plutt! Han behöver ju mer sömn än så..

Nu ska vi kika lite tv! Hoppas ni får en trevlig fredagkväll :)

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!