www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Plugg och skrik.

11-02-22,

Idag har Helen varit här och vi har försökt få lite pluggeri gjort. Vi surra med Josse via msn och pluggade så, hon sitter ju i Göteborg och läser samma kurs som vi och vi har en grupp uppgift tillsammans jag Helen o Josse. Men det gick bra så de var skönt! Dock så var Loke grinig under tiden, så jag hann va med ett bra tag ändå och sen fick jag mata honom och gå omkring med honom. Han var inte så glad sen.. usch hatar verkligen då han får sina panik skrik. de är det värsta som finns.
När Adam kom hem tog han honom så vi kunde göra klart det sista men då han började skrika sådär så kan man ju inte sitta still, man rusar ju till honom för de gör ju så ont i hjärtat. hua! Men oftast går de ju över rätt snabbt, typ några sekunder men ändå haha.. då har man hunnit springa till honom och kolla vad som händer..

Sen for vi o handlade och det gick bra tack o lov, han sov i bilbarnstolen.

Har fått mitt pyssel på posten så ska kika lite på det nu! och hoppas på att Loke vill ha en bra kväll, dvs att hans mage e bra.

Det hoppas jag även att den är imorrn, att han slipper vara ledsen och skrikig.. för det ska bli kul och ses med några vänner och surra lite!

Nu ska vi mysa på här! Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!