www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Söndagsfix.

11-02-06,

Ja söndagar brukar ju som vara fixar dagar känns de som. typ tvätta, städa och dona på.. vilket vi också har gjort. tvättat två tvättar och dammsugit, dammtorkat och bäddat rent! känns skönt :)

Vi har även badat vår son :) Han älskar verkligen badet, så himla söt han e när han sprattlar med små benen och ser avslappnad ut! Men han tyckte inte om när vi skulle rengöra under hans valkar under hakan, haha.. han har ju som små valkar där och den valken som var längst in, var de grejs som skulle bort, de var lite jobbigt tyckte han men sen var man glad igen :)

farmor och farfar har varit här o myst med lillkillen våran en stund! Imorron ska vi dit för då fyller farmor år!

annars så har natten varit lite sämre inatt, han ville va vaken där mitt i natten nån timme sådär och joxa på. men de var ingen fara då han kunde ligga i sin säng och mest titta sig runt och fundera! men har sovit sämre då han också ville ligga rätt mycket i våran säng, man sover ju som inte lika bra då känns det som, men de är samtidigt så himla mysigt så man kan ju inte låta bli :) men nu e man rätt trött.

blir att laga kyckling idag med kokosmjölk o nudlar, gott! hoppas man får äta allt det?! när man ammar.. ska kolla upp, mest kokosmjölken då.

Igår när vi var på middag hos mina föräldrar så kom jag på precis då vi skulle börja äta lasagne hon hade gjort, att jag skulle fråga om hon har lök i... joo typ 2-3 stycken.. aja ajdå!
då var det det Loke reagerat på tidigare då mamma hade kommit hit med ett lass lasagne som vi åt och som Loke skrek massor efteråt... sen när vi åt det igen (eftersom vi fick en stoooor matlåda lasagne) så skrek han igen massor efter och då kom vi på att efter varje gång vi ätit lasagne skriker han. nått i den.. och lök är ju aldrig bra har jag hört så det blev ingen lasagne för mig! måste såklart tänka på Lokes mage, stackarn. inte äventyra det.

nu ska vi laga mat. hejs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!