www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Tjorvisen.

11-02-07,

Ja på morgonen och lite in på dan, ungefär tills den där bilden i förra inlägget e tagen så var Loke glad och sprallig, men sen blev han inte nå glad nå mer.. ledsen och har gnällt titt som tätt...jag undrar om de var nå i maten vi åt igår eller så.. kan de ju vara! Man måste vara så himla försiktig med det man äter o ha koll på massa saker.. annars tjuter han ifrån dan efter typ.. stackarn!

Så de var en himla massa tjorv men nu försöker han sova i vagnen, jag hoppas han får sig en liten blund eftersom han varit vaken nästan heeela dan, vilket e länge för vår lilla plutt. Han kanske dock kommer sova bra inatt då, vilket vi får hoppas.

Har lyckats klippa hans naglar idag, woohoo. de är så läskigt, jag vill ju inte göra illa honom men de var välbehövligt nu eftersom han lätt kan klösas med den annars, och inge kul när han far med händerna i ansiktet heller o klöser sig.. så de är fixat, även hans stortå naglar, haha... dem kan också klösas haha.. när vi ligger i sängen och han ammar så kan han sprattla till en hel del på magen med de små fötterna! :P

kommit hem från grattande av farmor nyss, fikat lite. gott!

näe nu kallar Loke, magen verkar inte va som den ska :/

stackars mammas hjärta!

hejs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!