www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Trött AB.

11-02-02,

Ja igår var det så att jag hade inne dagar på luleå tekniska universitet och då måste man befinna sig i skolan och ta det av föreläsningarna där! Då var det bara att ta med Loke. men natten till igår hade vi endast fått sovit cirka 2 timmar så jag var himla död redan på morgonen. göra iordning allting som ska med till Loke, vagn, bilbarnstol, skötväska, filtar m.m.

väl i skolan hade vi data lektion först och då sov han 2 timmar typ, skönt! sen var de matning och blöja som skulle fixas. sen somna han om där kring lunch då vi åt i B huset och träffade några gamla klasskompisar som passade på att hålla min lilla älskling som bara sov så gott :) så då passade jag på att äta medans jag hade barnvakt ;)

efter de var de lektion igen kring ett och då hann jag bara gå in i klassrummet och säga hej så sa Loke hej ganska högt han med, så vi fick gå ut haha :)

det är ju det som är så synd, man vill ju kunna va me på lektionerna och lyssna för det är ju superintressant, men man vill ju inte störa med lillemannnen. lärarna var dock väldigt förstående så det kändes jättebra.

de lärare jag hade igår brydde sig inte om närvaro och sa att det är ju upp till en själv att ta anteckningar av sina kompisar osv för att hänga med. och det är ju sån TUR att jag har Helen som gärna skriver åt mig. det är guld värt! jag e så tacksam. just därför orkar jag inte åka med Loke idag och imorron till skolan , utan vi skippar det och så träffar jag Helen nån dag framöver och går igenom allt. det känns så skönt! För när man ändå inte är med på lektionerna genom att man ska lugna Loke och dona på så känns de lika bra o va hemma om lärarna inte bryr sig om man är där egentligen :P toppen bra.

huvudvärken var ett faktum igår, försvann aldrig. skulle lägga mig kring sju tänkte jag när vi hade kommit hem, men det ville inte Loke :P han skrek och dona på, så vi somna väl där kring halv ett på natten som han brukar somna in.. huaaa! så nu har vi sovit lite då och då men jag är fortfarande helt slut...

ska ta och sova direkt Loke nu sover så man kommer ikapp med sömnen lite. de behövs.

ska även läsa lite litteratur idag, men nu e jag då hungrig så nu blire frukost.

det var igår det, och idag blir alltså inte så mycket gjort utan mest ladda batterierna :)

ha en bra dag alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!