www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

2 veckor.

11-01-14,


Idag är våran älskling Loke två veckor gammal

Det känns som att tiden går fort men två veckor är ju inte så mycket heller! Men som sagt, det gäller att njuta av tiden med honom!

Inatt har han sovit från elva till fyra på natten innan han ville ha mat, vilket kändes jättebra! Sen ville han även ha mat kring sex och kring åtta och sen kring elva.. så vi har myst på, på morron och gossas. Sen kring halv tolv så kom Helen på besök! Himla trevligt och surra lite och så fick hon snooosa lite på Loke! Han låg och sov så sött i vagnen när hon kom men ville ju hon skulle få se honom lite mer så väckte honom, då vart han inte så glad hihi, men de var bara lite mat som behövdes så somnade han om igen :) Gulle nosen!
Tack för presenterna gumman!





Så de ska han få testa ha på sig nån dag :)

Nu ska jag försöka klura ut vad vi ska äta idag och skriva lite handlingslista. Blir nog att åka och handla sen då älsklingen har kommit hem från jobbet..
Ska bli skönt att ha helg med honom så vi alla tre är tillsammans, sen jobbar Adam bara måndag och tisdag sen kommer han vara ledig resten av sina pappadagar :) så det blir mysigt.

Nu ska vi se vad Loke vill hitta på ♥

Hejs.

Måste ju även visa vad jag o Adam fick i brevlådan för några dagar sedan! Grattis hälsningar från Göteborg :) Så himla fint kortet är, som Camilla har scrappat ihop! Verkligen skit snyggt.. och sen hittade jag inte den där "gömman" med hälsningen i förrän dagen efter haha... :) tackar så mycket!





Hejs.

Kommentarer
Postat av: Tess

Shit vilket snyggt kort!=) Å söta kläder, jag kommer förbi nån gång i veckan, jag vill oxå snoooosa=)

2011-01-14 @ 23:40:40
URL: http://tjassie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!