www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Loke äter o äter.

11-01-24,

Asså han brukar ju äta med ganska jämna mellanrum men idag efter vi kom hem från promenaden så har han sovit litegrann och ätit, sen somnat pyttelite och skrikit efter mat, och hållt på sådär nu ett bra tag.. Men det sägs ju att de inte kan få för mycket mat?! det är ju som han som styr maten så.. men vill inte heller att han ska gå upp för fort i vikt eller nått, men de kanske inte är nått att fundera över ännu? eller..
när han väl äter så äter han ju bara korta stunder också, kan inte fatta att dem sa på BB att man ska försöka amma 20 minuter på varje bröst typ.. shit, han har ju aldrig ammat längre än 15 min typ.. och nu idag har han joxat och ätit typ 5 minuter och sen sovit lite osv..

vi får se om det bara var idag han skulle ha små snuttar mat hela tiden eller om de fortsätter. men samtidigt när man läser runt lite så har ju vissa det så att deras små bebisar äter varannan timme typ, ammar varannan timme heela dagarna. nej gud så har vi ju det inte iaf.. vilket känns skönt, då hade man ju inte kunnat göra nått än att ha framme brösten dygnet runt haha. näe vi har de nog rätt bra iaf, men man funderar juh iaf!

jag gör ju som allt när han skriker, försöker med allt men som jag skrev tidigare så ser man ju rätt lätt då han e hungrig genom att han gapar o har sig :) sötnosen. så det är nog bara o mata o mata då han vill ha, såklart.

vi får se på torsdag hur mycket han har gått upp då, om det ser bra ut o så!

nu ska vi mysa vidare, Loke somnade iaf nu ett bra tag efter sista måltiden haha!

vi får se hur natten blir..

tjohej.


Kommentarer
Postat av: Lisa

Sådär gjorde Wille emellanåt och det Loke vill är att få igång din mjölkpeoduktion ännu mer. Då äter dom oftare. Sen kanske han oxå tycker att bröstet e gossit:) Wille anv bröstet som sovnapp hihi. Skönt att du kan amma, jag har tvingats sluta tyvärr:( Kram

2011-01-25 @ 02:56:50
URL: http://lajsaminelli.blogg.se/
Postat av: Mia

Han kanske är i en tillväxt period..då snuttar dom ju huuur mycket som helst för att få igång mjölk produktionen mer. Brukar vara så typ 2-3dagar sen är det som vanligt igen för då har dom fått igång produktionen mer, så dom får mer mat när dom äter.

2011-01-25 @ 11:37:11
URL: http://miaindia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!