www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Ny vecka.

11-01-24,

Måndag, ny vecka nya tag med lille Loke o pappa :) Adam e lediga med oss till o med onsdag, så skönt så. Blir inte lika kul sen när han måste jobba men är glad att han har ett sånt jobb som gör att han kommer ändå att komma hem kring ett två på dagen sen :) känns toppen bra! och har jag tur så kan jag och Loke sova länge o mysa på, på morgonen tills pappa nästan kommer hem hihi så är vi hela familjen igen. MYS.

idag har vi varit på en promenad och kikat lite på soffor. vi vill nämligen köpa ny soffa, har ett dilemma dock. vet inte om vi ska ha en hörn soffa eller jag vill ju helst ha de men vi har inte så mycket plats i vårt vardagsrum så kanske får bli en tre:a och en två:a.. vi får se hur de ser ut med plats. vill ha en i svart tyg iaf, dem är så snygga.
men vi ska testa o mäta o se vad som kan passa.

sen handla vi lite och så gjorde vi palt till middag. gott gott.

nu blire slappa resten av kvällen, e himla trött faktiskt och har som haft ont i huvudet hela dan, inge kul. men han e duktig nu på natten iaf, njuter av varenda natt som går bra! Så skönt när han kan äta kring tre och sen somna om och äta kring sex och somna om och äta kring åtta nio. då e man glad på morron. Det kan ju vara minifomen som vi har testat nu några dagar som ger värkan. får hoppas det. får hoppas de håller i sig också, man får ta en dag i sänder..

hej från oss. bilden är bara nån dag efter vi kom hem från BB.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!