www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Nya prylar.

11-01-21,

Ja idag for vi en sväng till storheden, handlade lite på H&M, nå amningströjor och amnings BHar, har ju två hemma men behövde definitivt fler och sköna sådana. Köpte även ett par härliga mjukisbrallor gråa. skööönt! Haha innan vi for så försökte jag mata Loke men han var så trött så han ville inte ha nått, så vi for iväg och när vi var inne på H&M så ville han såklart ha mat, så då har jag testat amma i en provhytt också :P Det var nått nytt.

har shoppat en mobil iaf, tänkte först ta en Htc, finns ju en del sånna och Adam har en sån, men sen kika jag på en Nokia som jag fastna för så det fick bli den! Nokia c7.

 
Den är garanterat bättre än min förra skit haha, så nu ska jag försöka lära mig touch skärm.


Sen köpte vi även en videokamera idag, det blev dock ingen HD men en vanlig en som säkert duger gott, vi ska testa den och se, vi har ju öppet köp annars på den. Men de kommer bli kul så kan vi filma Loke och hans uppväxt :)


Nu ska vi bara mysa på i soffan resten av kvällen, Fredagsmys idag :)
Våran älskade Loke "fyller" ju 3 veckor idag också, hihi... bara en vecka så är han en månad redan, shit tiden flyger fram! Måste göra fot och hand avtryck typ NU.

Hoppas ni har en trevlig kväll! Hejs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!