www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Piggare söndag.

11-01-30,

Japp idag är jag piggare. det var jag inte igår, trött och slut och det kändes som att allt blev fel. men vi hade ändå en mysig lördag, såg film o mös på med våran älskade son!

nyss har Lokes mormor och morbror varit här, med min farmor också :) himla trevligt att dem kom och fika lite! och den fick inviga soffan! den fick bra betyg :) Loke låg och sov, men sen vakna han till och ville umgås med dem! mys pojken våran. mat skulle han också ha såklart, direkt man vaknar då man har sovit så vill man ju ha mat, helst direkt på en endaste gången. Det är himla fränt att han känner att jag har maten, för då han skriker och är hos pappa så kan ha skrika på, och sen när han kommer till mig så lutar han sig mot bröstet och gapar, haha, han känner lukten av mjölken :P Mamma = mat :)

nu sover han, och vi ska se handbollen, match om brons, får hoppas dem tar det nu!

sen ska vi äta de vi gjorde för nån dag sen, västerbottensost paj :) vi gjorde med skinka i också så det blev lite mer matigt, dem är ju såååå god. och så massa sallad till.



(bild från google)

 vi får se om de blir en promenad senare, kanske hinner bli lite varmare också! vore skönt.
 
skulle verkligen behöva komma igång nu, nu känns det att jag vill börja träna och komma i form! har ju massa kilon kvar att gå ner, men har hittills gått ner 13 kilo sen förlossningen. men har många kvar innan jag är nöjd! snart ska jag bli en hurtbulle! :)

ha en bra söndag. tjohej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!