www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Skolstart.

11-01-17,

Ja idag är det skol start för mig.. Det känns väldigt blandat måste jag säga.. ska bli kul att fortsätta studierna och se vad vi ska göra i denna kurs. det är en specialisering som endast går nu för sista gången och vill gärna ha den behörigheten så kommer läsa denna på distans, den är fram till juni... länge dock.. men funkar det så är det ju bara bra. Funkar det inte för att det blir jobbigt med Loke eller att jag hellre bara vill mysa på med Loke så kommer jag göra det. Jag ska känna efter och se helt enkelt.. Man vet ju inte innan man provat :)

Så idag ska Helen komma hit och vi ska sitta hemma via datorn och försöka få till det så vi är uppkopplade på kursstarten idag. blir spännande o se hur de funkar..

Om de inte var så att denna kurs gick för sista gången så hade jag nog varit mammaledig med Loke istället för att läsa.. för det är ju himla mysigt och vara hemma med lillhjärtat om dagarna :)

Adam jobbar idag och imorron, sen kommer han ta ut sina sista pappadagar som han fick i början, så då kommer han va ledig 8 dagar med oss :) wiiii.. mysigt!

nu ska vi köra igång med skolan... hejs!

Update!!

Ja skolan kändes bra, vi satt connectade på datorn och hörde Siw på hennes kurs intro! mycket skönt och kunna sitta hemma och lyssna, så kan man i lugn och ro kolla till lille älsklingen då och då :) Han sov mest så han var duktig, och åt lite emellanåt. Skulle lätt kunna ha alla lektioner såhär via datorn, gud så skönt. Men första gången vi måste in i skolan är den 1 februari -3 februari så då blir det nog att lilla Loke får följa med. Men efter de dröjer de ett tag innan nästa gång så då kanske vi har hunnit börja med flaska till lillemannen så att Adam kan vara hemma med honom, vi får se hur det blir. Jag vet att ja inte vill börja för tidigt med flaska iaf, vill ha närheten och tycker det är bra att amma honom så länge man kan! :)

Adam jobbar ännu, en sjuhelsikes lång dag för honom! Får se när han dyker upp.. snart hoppas ja!

Ska se till att få in nå fler bilder snart, försöker få till mitt photshop bara, gillar ju o dona med bilderna så ska försöka få till det nu :)

hejs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!