www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Söndagsdoneri.

11-01-23,

Idag har vi fått sova igen rätt bra, himla skönt :) Loke e duktig när han vill hihi! Så på morgonen tog sig Loke ett bad i baljan, han e så söt. Först skriker han lite då han ligger helt naken och de är kallt, vilket är förståeligt såklart men så försöker man va snabb med honom ner i det 36-37 gradiga vattnet och då blir han lugn som en filbunke :) Han njuter på som vanligt och sprattlar.. vår sötprins!

var en sväng på åhlens med Adams mamma idag, handla lite kläder till Loke. Åhlens ska ju stänga och de har 50% på hela butiken. har inte hängt med på all rea förrän nu och nu var ju hela butiken typ tom haha. men vi får se vad som ska komma där sen , de ryktas om en till galleria!!! :) de vore nått! yey.

sen har Frida.B varit här och snosat på lillemannen och han var så snäll så och sov i hennes famn :) Sen lämna hon över honom till mig preciis då han vakna o ville ha mat :P

nu ska vi strax äta mat, fiskgratäng faktiskt, kul o testa nå nytt igen, bra o få recept av mamsen som man kan testa! :)  

Sen skulle Lokes mormor och morfar komma hit :) alltid kul!

maten kallar..

hejs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!