www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Lite bilder från resan.

11-07-21,

Vår lilla bil tripp bestod av att vi körde till Umeå där vi stannade en natt på Hotell Aveny och åt hotellfrukost och sen körde vidare till Junsele för att gå på Junsele Djurpark! Där gick vi hela dan fram tills middag, då körde vi mot Lycksele och bodde där en natt, så vi åt middagen i Lycksele på vårt hotell där vi ätit den godaste Entrecoten och pommes :) Park Hotell hette det.

Så resan har varit toppen och vi har verkligen njutit och myst på ordentligt!
Loke har varit toppen snäll, han har sovit mycket då vi kört bil, vilket har varit superbra. Sen har vi kunnat stanna vid mackar och gjort iordning hans lunch puréer då vi fått låna mikro en snabb sväng! Hur bra som helst.
Hotellen var också bra, Hotell Aveny var verkligen fräscht och snyggt inrett.

 Där invigde även Loke handfatet direkt vi kom in på rummet hihi.
Det var som gjort för att han skulle bada där i :)


Även fast nu Loke inte kommer komma ihåg nått säkert från Djurparken så var de ändå mysigt att fara dit med honom, han tittade iaf väldigt mycket på djuren och gapade stort! :) och sen sov han emellanåt då han inte orkade kika på fler djur :P

Fanns även ett litet lekställe för barnen som hette fränt nog Lokeland :)




Påvägen hem fick vi stanna typ 6 gånger för dessa renar som alltid ska fara och virra kring vägen. Haha dem är ju inte smarta dem där djuren, dem springer längs vägen men vägrar gå ner i diket, springer bara rakt fram haha.. men vi kom förbi dem :)




Det är alltid kul med sånna här trippar, man bara åker och tar de som de kommer! Så skönt, och jag är jätteglad att allt gick bra med Loke. När han blir några år ska vi fara till Kålmårdens djurpark och kika så kan han prata och dona på också! Och så kan jag få se lite Delfiner, som jag tycker e så fina! :)

Det var resan det..

Annars? Jo idag har vi mest tagit de lugnt, solat lite utomhus på gården och jag har varit ute och sprungit minsann! Yepp. jag ska hålla vad jag lovar :)
Blev dock en pizza till middag haha, kanske inte de bästa men vi for o testade vår nya pizzeria i området, fick helt klart godkänt!

Nu har jag surrat nog.

Ska lägga Loke sen, och städa lite.

Hejs.




Kommentarer
Postat av: Marre

Hej sotgumman! Guuuu va msyigt det dar sag ut da.. va kul o fa komma bort o mysa pa med familjen!!!!!! Lyxigt! Jakla pannkaka, jag tror jag borde gora nat sant med Ryan nasta gang han kommer, typ ta bilen 2 dar och brumma ivag, eller sa kanske vi maste hyra en bil. Men det skulle vara mysigt! Det skulle han nog gilla minsann!!!! Puss puss

2011-07-22 @ 00:06:08
URL: http://marli.blogg.se/
Postat av: lisa

Vad mysit ni har haft det! Kul att hitta på något. Kom och spring med mig någon dag vettja! Kram

2011-07-22 @ 09:30:37
URL: http://lajsaminelli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!