www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Svar om min utbildning.

11-07-25,

Svar om min utbildning till en tjej som undrade, ni andra behöver inte plöja igenom allt men nu skriver jag hur jag känner om den iaf!

Jag läser till Lärare med inriktning förskola/förskoleklass..
Den utbildningen tycker jag har varit väldigt bra, och lärorik. Jag tycker det har varit lagomt med uppgifter och seminarier, samt gruppuppgifter.. det är en inte alltför hård utbildning nej. Jag tycker dem hade kunnat trycka ihop den lite så den blev kortare vissa stunder har man känt då man varit klar med uppgifter och det dragit ut på tiden.. men jag e glad att det varit så samtidigt, då har man hunnit med i god tid! 

Det har mest varit gruppuppgifter tycker jag men även många indiviuella. Eftersom jag först nu från januari har läst på distans så har jag alltid varit i skolan på alla lektioner, inte tänkt på vilka som varit obligatoriska eller inte. Medans nu när jag läser på distans så ska man vara i skolan var femte vecka för att redovisa uppgifter man gjort eller liknande. Dem lektionerna har varit viktiga att vara på just för att då redovisar man det man gjort hemma och det har gått bra för mig trots bebis hemma. Men under amningstiden var det ju klart tjorvigt att vara i skolan samtidigt som lilleplutten vill ha mat. Men det gick det också.. allting går om man bara vill! När jag gick inne på skolan (innan Loke kom) så hade jag så bra studiegrupp jag arbetade med så även om jag skulle missa någon lektion o sådär så kunde jag få deras anteckningar och vise versa. Det har varit jätteskönt att kunna ha en så pass bra grupp som ställer upp och finns där då det krisar.  

Dem är ju som så att alla lektioner är ju frivilliga egentligen eftersom det hänger ju på dig själv att du ska klara av det du ska göra och ju mer du är med på lektionerna, ju mer hänger du ju med vad du ska åstadkomma också. Lektionerna och lärarna har varit toppenbra tycker jag, jag har knappt vela gå från skolan flera gånger då det varit så intressant, men det är ju vad man själv känner. Då läser man nog rätt program om man känner sig så pass engagerad och att det är roligt varje gång man lär sig något nytt om de små barnen!

Om du har små barn tycker jag det är smidigast att läsa på distans! Nu i efterhand tänker man ju, varför läste man inte på distans från start egentligen? men iofs så har jag inte den bästa självdisciplinen som krävs så jag hade nog inte klarat 3,5 år på distans. Nu med Loke har det fungerat bra, har pluggat då han sovit eller då min sambo varit hemma och varit med honom..

Just nu till hösten så är ju Loke större och kommer kräva mer från mig, så vi får hoppas det kommer gå vägen igenom att jag endast har kvar höst terminen av utbildningen.

Hur gammal e ditt barn?

Jag tror du kommer fixa det galant och även om man skulle missa nån lektion så har man förhoppningsvis bra studiekamrater som förstår en, och att man många gånger kan plugga hemma tillsammans istället. Fungerar toppenbra :)

Hoppas du är nöjd med svaret! Blev massa bla bla bla :)

Hejs.

Kommentarer
Postat av: Lisa

Gulle! Snart är vi samlade igen! Världens bästa studiegrupp!"

2011-07-27 @ 09:27:06
URL: http://lajsaminelli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!