www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Trevligt.

11-06-24,

Har varit en mycket trevlig Midsommarafton ute i Trånkan! Vi åt gooo mat, grillade köttbitar av olika sorter och pommes med såser och sallad. Lite siller och sånt innan maten var också supergott, lite chockad att jag gillade sillen så mycket, har inte gjort de förut men det var fasen gott!
Sen massa surr och efterrätt jordgubbstårta och sen var det lottdragning hihi så fick nån ett pris, första pris fick Adam, En brandvarnare (Roger jobbar som brandchef) och andra priset var en chokladkartong och den vann JAG! haha :) så de var lite kul. vi tog hem allt.
Lite kubb spel o sånt också.

Under tiden var dock Loke inte på sitt bästa humör, han var övertrött och hade svårt att somna där borta. Vi fick låna en vagn och gick med han så somnade han iaf. Sen har det kliat i munnen för honom så han har varit lite tjurig men så är det! Han hade en del famnar att varndra mellan så det löste sig :) Han har även skrattat och haft sig, så söt med hans skratt, man blir så gla.

Näe nu blire lite spelkväll här hemma, sen ska vi inte krypa ner alltför sent, för man e himla trött sen igår. Det blev sent igår och har man bebis hemma så vaknar de ju rätt tidigt, men Loke var toppen i morse. Vaknade vid sex, åt och somna om till 10. sen var Adam så söt att han gick upp med honom så jag kunde få sova vidare litegrann, tack älskling :) du e bäst.

Nån bild från igår, glömde dock fota idag på Midsommar, skit också.



Hejs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!