www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Avslappning.

11-03-11,

Ja idag var sista dagen på fältstudierna, vi var inte där så länge men vi hade ju fått ut mycket bra redan första dagen i onsdags så de kändes som att vi var klara. Adam matade Loke hemma med mjölk som jag pumpa ut igår, guuuu vilken bra maskin BTW. behövde ju inte anstränga mig nått, den bara pumpa på och de kom massor med strålar :) haha toppen bra kan ja säga. så vi ska försöka skaffa oss ett lager nu som man kan frysa ner och tina upp sen då det behövs.

Ja så Loke var superduktig, mamma blir stolt! Han åt allting ur flaskan, var ca 100 ml och tror faktiskt han kunde ha ätit mer men det gick bra så! Sen somna han tillsammans med pappa på sängen.

Så jag behövde inte känna mig lika stressad idag då ja visste att han hade mat hemma och att Adam fixar de :) bara de gjorde att en stor sten föll från axlarna. så idag var en toppen bra dag, sen kom ja hem och myste med Loke tills han somna till igen! Adam for o jobbade lite med att fina, blir ju inga trappor än på ett tag men brevdoneri kan han ju göra.

snart ska vi äta kycklingsallad, ska bli riktigt gott! längesen vare också.

så nu ska jag njuta av helgen utan att tänka så mycket på skolan iaf, bara slappna av och vara. tack för de :)

Hoppas ni har en mysig fredag :)

Kommentarer
Postat av: Mia

Va bra att pumpen funkade bra! =) Jag hade ju den manuella varianten på elpumpen, tyckte den funkade himla bra också, fast kan tänka mig att det är skönt att slippa anstränga sig.. hihi.

2011-03-11 @ 22:40:25
URL: http://miaindia.blogg.se/
Postat av: Lisa

Jag har ju en manuell som e asbra! Visst får man röra på handen lite haha men den e super!

BTW: när man ger ersättning så kan dom äta mellan 130-160 ml/ måltid. Vet inte om det e samma med bröstmjölken. Inte nu för att jag menar att Loke ätit lite, för Wille käkar ju bara 100 ibland. men jag tänkte bara tipsa om man nu kan gå efter samma mått? Hoppas ni får en trevlig lördagkväll=) KRAM

2011-03-12 @ 17:47:39
URL: http://lajsaminelli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!