www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Blev fullt upp ändå.

11-03-30,

Vi fick besök där kring två på dan av Adams mormor som ville gratta mig i efterskott och samtidigt kika på Loke som ju blivit större sen sist hon såg honom. jag fick blommor och ett jättefint armband!

Sen så gjorde vi middag, blev grytbitar med matlagningsgrädde och ädelost i. det är riktigt gott! och så ris till det.

sen så fick Loke äta lite och sen for vi iväg och hälsade på Linda o David och deras lilla Olivia :) hon e ju två veckor yngre än Loke! supersöt tjej. Hihi, var trevligt och hälsa på dem.. men så typiskt då man säger att Loke inte skrikigt och gormat på flera dagar eller kvällar så börjar han såklart där hos dem :P man får igen då man tror att det börjat bli bra. men jag tror han var trött, för han åt där och somna till men jag råka skratta så han vakna och blev gnällig igen, sorry gubben.. så vi fick gå omkring med honom hihi. men så kan de gå! så äre ju me bebisar, man vet ju inte alltid riktigt hur dem vill ha det :) Deras Olivia var så snäll så under tiden hihi.

sen när vi kom hem iaf, så somna han i bilen och åt lite till nu och nu tror jag han gått in i sin sovperiod för natten. den här natten ska jag försöka komma ihåg när han vaknar o äter så får vi se. hoppas på en bra natt.

jag har nämligen skola via datorn hemma imorron, men de är så skönt att ha det så! slippa fara iväg.

nu ska vi nog krypa ner med Loke. vore skönt.

det har varit en toppendag enligt mig :)

hejs.

Kommentarer
Postat av: Mia

Haha.. ja jag bruka också alltid glömma bort vilken/vilka tider Emil hade ätit så jag började skriva upp det i mobilen eller på en papperslapp som jag hade brevid sängen =) Nu ids jag inte det nå längre utan det var när jag ville ha lite koll på hans rutiner.

2011-03-30 @ 22:52:23
URL: http://miaindia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!