www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Fått sova lite.

11-03-29,

Ja, är himla tur Loke sover på nätterna ändå, för man har ju inte tagit vara på att sova på dagarna på LÄNGE. haft mycket i skola o annat att göra då han sover. men igår somnade han in i sin "sovperiod" kring 10, sen vaknade han klockan 01.00 för mat. sen vaknade han 05.00 för mat och sen klockan 08.00... så det ska jag inte klaga på :) men man är ju ändå trött, haha. men så kikar man ner i hans säng och ser hans söta leende så vips, är all trötthet borta haha.. :P

nej men de är en underbar känsla iaf.

solen skiner ute, undra hur kallt det är?

idag ska jag på efterkoll hos Yvonne, får hoppas det går bra, lite nervös faktiskt. hua! Och Loke får följa och va snäll under tiden :) och efter det ska vi senare på Banken! så vi har lite små ärenden idag.

Tycker han börjar bli jättesnäll faktiskt. vi har slutat med Minifomen för 2-3 dagar sen och det funkar då fint :) han har inte skrikit sen dem dagarna heller utan då det är mat han vill ha. Jättesnäll pojke, han vill helst leka och att man sjunger och donar med honom :) myspys alltså.

Får hoppas det håller i sig så vi slipper börja om med Minifomen, hans mage börjar väl komma iordning lite mer nu. De sägs ju att de "värsta" magontet är borta kring när de börjar bli 3 månader. det är han ju snart :)

nu ska jag göra mig frukost och Loke ska få sin frukost också ;)

Hej hej! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!