www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Fredag.

11-03-18,

Ja inatt vaknade lilleplutten min klockan tre och ville surra, hehe.. var ju mindre trevligt men han e alltid så gullig när han surrat så lite kunde man ju lee innan man sen blev supertrött.. jag skulle ju upp kring åtta för att invänta Helen eftersom vi skulle plugga hela dagen. så när han inte somnade om så var Adam med honom så fick jag sova vidare, tack älskling.

Loke har ju tidigare låtit små ljud men nu verkar de som han ibland kommer på sin egen röst och vill surra längre och mer, så söt. så nu surrar han på massa och han har även kommit på hur man gör bubblor med munnen och grejar på :) så härligt och se de små framstegen han gör!

ja så det har blivit en del plugg idag, pust.. ja har varit himla trött hela dan. tänkte jag skulle sova middag men de blev inte, de blev en promenad med vagnen istället och efter middagen blev de födelsedagsfika hos Adams systers kille. trevligt.

nu e jag massa trött och längtar efter sängen. Loke är pigg ännu, han borde vara supertrött nu eftersom han sov sist för typ 6 timmar sen.. vi får hoppas på en bra natt.

ha en trevlig fredagkväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!