www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Fy tusan alltså.

11-03-14,

Ja då trodde man att man skulle få ta det lugnt hemma och rå om Loke så bra som det bara går efter vi varit på sjukhuset.. men så blev de inte riktigt.. Igår när vi skulle äta middag så kunde jag inte få i mig så mycket och kände hur ont jag hade i magen. huua. sen kom det, Vinterkräksjukan! tack så mycket :P

det var bara att befinna sig på toa hela tiden. Adam blev lite stressad eftersom han skulle o jobba på morron idag med Beab eftersom de är massvis med post och ville inte bli sjuk. men tji fick han me... jag fick de kring sju på kvällen och Adam vid elva. sen har vi legat däckade. inte speciellt kul när man ska försöka ta hand om Loke också! huvva.. de värsta! försöka amma lite snabbt för att sen springa på toa... fy fan. inte att rekommendera.

rktigt jobbigt har de varit, nu börjar de bli bättre lite smått. men fortfarande sjukt ont i magen och helt död i kroppen. har fasen gått ner 3 kg såg jag, haha värsta bantningskuren, men jag rekomenderar den inte :P

huvudsaken att Loke verkar bli bättre och han har ätit lite oftare nu, skönt! Så när Loke legat pigg och glad i sin säng och kikat på mobilen så har vi varit däckade i sängen bredvid.. huuaa.. men tur att han varit snäll så.

Hoppas vi blir friska snart.

Men störande att jag missar mattetentan jag skulle göra imorron, missade ju första tillfället för då hade Loke precis kommit och då kunde ja inte göra den. men men, kommer säkert fler gånger men surt iaf.

suck, hej från oss.

Kommentarer
Postat av: Magdalena

Men gud vad allt händer på samma gång. Nu håller jag tummarna att ni alla bli frisk. Ha de bra. pok

2011-03-14 @ 21:14:19
URL: http://magdalenaledin.blogg.se/
Postat av: annawestling

så fruktansvärt! magsjuka måste vara det värtsta som finns, tur att det går över. krya på er!

2011-03-14 @ 22:09:12
Postat av: Mia

Men fyyy va jobbigt! Krya på er!

Skönt att Loke mår bättre iaf =)



Kram

2011-03-14 @ 22:25:51
URL: http://miaindia.blogg.se/
Postat av: Tess

Men shit pommes, fan vilken otur! Krya på er!

2011-03-15 @ 09:20:30
URL: http://tjassie.blogg.se/
Postat av: Anonym

Huvva for vinterkraksjukan!!!!! Varsta oturen ni har med massa dumma sjukdomar!!! Fy! Stackare. hoppas ni blir battre snart!!! Massa krya pa er kramar fran USA!

2011-03-16 @ 01:43:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!