www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Lite bättre.

11-03-23,

Ja, idag har jag suttit hela dagen IGEN och pluggat.. och donat på med Loke såklart! Han är faktiskt duktig som kan vara med mig och gymma så jag kan skriva.. men usch så jag känner mig dålig då jag inte gosar med honom eller pratar eller sjunger för honom. han blir ju så glad då, han ler och ser så söt ut :) fast det var jag juh tvungen att göra ändå, ta några pauser och mysa med honom!! man vill ju inget annat egentligen. hatar dessa måsten.
så jag ska ta mig en funderare, nu imorron ska vi ju examinera de sista i denna del kurs. sen börjar Matte kursen på måndag och den fortsätter till juni. om den går bra så visst, men äre mycket och det gormas med Loke osv, då vette fasen alltså... kanske skiter i de... men de vore så dumt eftersom denna kurs inte kommer tillbaka nå mer alls?!! så vi får se... men ja ska fundera på det iaf... som sagt, vill ju inte känna mig som den dålig mamma och ha press och måsten hela tiden. nåja tål o tänkas på.

ska bli så grymt skönt med helg sen,då jag e klar med allting. kommer va så underbart!

och efter helgen börjar ju Matte kursen men ska göra så mycket jag kan hemmifrån och så ska jag äntligen börja mitt promenad/tränings liv med Loke :) hihi.

imorron ska mormor och morfar vara barnvakt för första gången åt Loke, då jag e på skola o Adam jobbar, fast det är bara 3 timmar men ändå, aaaah läskigt :) sen hämtar Adam honom :) 
 jag hoppas verkligen de kommer gå bra, min lilla älskling.
fast vi har ju ett trick, skötbordet funkar alltid :) där e han glad och surrar, skönt o va naken hihi.

näe nu ska jag läsa igenom det jag ska göra imorrn. pust.
kan de inte va över typ NU!

hejs.

Kommentarer
Postat av: Lisa

Jag vet hur du känner dig. Igår kom jag hem från skolan och var helt slut så jag orkade knappt mysa med Wille. Lite mys blev det förstås men man var ju så trött. Sen det här med att plugga, skit drygt då man hellre vill ha tid med honom. Fast jag har börjat plugga lite på kvällarna då johan e hemma. Då har man som hela dagen med Wille och kan gå en promenad osv.

2011-03-24 @ 08:30:54
URL: http://lajsaminelli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!