www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Mina killar.

11-03-01,

1 mars idag minsann!

Vi har varit i skolan idag, föreläsningen tyckte jag var jättebra och man blir ändå himla inspirerad. Mina killar har varit superduktiga idag, stolt! Adam e så himla bäst, och en grym pappa. Loke är så duktig han med, han har inte gråtit nått idag alls, mest sovit och pratat med Adam som varit iväg till en polare i luleå med lillkillen. så skönt för oss alla att det går bra :)

Hörde att man kunde sett den där föreläsningen hemmifrån också, men nu hade vi ju tänkt va i skolan så det var ingen fara, Adam hade ju också nån att åka till under tiden så de gick bara fint. kul och träffa lite klasskompisar samtidigt juh :)

Imorron äre sista dagen i skolan, sen äre inge mer, skönt! och imorron ska vi testa göra så att jag matar Loke innan jag åker på morron och så stannar Adam hemma med Loke och när Loke då blir hungrig efter nåra timmar så testar han flaskan vi har. funkar de så äre ju toppen, funkar de inte får han komma till skolan. vi har kortare dag imorron också så det känns skönt!

Testade nyss flaskan igen med bröstmjölk, gick rätt bra faktiskt, han börjar förstå att det kommer nått från flaskan också och suger och tuggar på den haha :) så himla söt.

Nu e jag dock skit trött. får hoppas på en lika bra natt som igår, då vílle han bara ha mat klockan 3 och sen halv sju. han sover längre mellan gångerna nu verkar det som, men de kan ju vända. jag hoppas de håller i sig :)

nu ska vi mysa i soffan. ha en bra kväll.

Kommentarer
Postat av: Anonym

nej vad söt design:D

2011-03-02 @ 18:28:32
URL: http://finest.se/minniewinnie

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!