www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Mycke känslor.

11-03-24,

Ja det känns som att det är alla möjliga känslor som flyger runt i kroppen.. dels stress o ont i magen över skolan men det har verkligen lättat nu, för idag har vi redovisat en uppgift och imorron är nästa! men är så lättad... säkert mycket för att jag lyckades samla ihop mjölk till Loke också så han hade massor idag, så behöver jag inte vara orolig för det iaf.

sen testade vi ge honom ersättning igår för första gången, måste ju se om han ville äta det ifall det snart börjar sina med min mjölk,man vet ju aldrig.. verkade som de nyss men kan bero på stress också.men iaf, han åt då det som ingenting :) superduktig! så nu har vi ju det också att varva med OM det skulle behövas :) mkt skönt.

Loke har varit hos mormor o morfar idag, huvva kändes jobbigt när jag for därifrån, vill ju va nära min bebis helst heeela tiden, men han var ju i goda händer så :) men ändå... lite läskigt. Adam for dit vid ett så var dem allihopa där.

jag hade skola till fyra. hua, svintrött är jag, natten till idag blev inte heller speciellt bra.. men men, får ta igen sömnen i helgen då allt e över :) men så skönt att va på bättre humör :) skit skönt!

Glad att min sambo kan pusha mig då jag kände som mest panik och ville lägga ner allt. men han gjorde så jag kämpade vidare och det är jag superglad för. sötnosen.


Så nu e vi gladare här hemma :) wiiho! Längtar till helgen, kommer bli en bra helg :)

Hejs.

Kommentarer
Postat av: Erica

han är så himla fin! super söt verkligen, er Loke :)

2011-03-25 @ 03:55:07
Postat av: Marre

Jaa han ar sa superfin! Forstar att det ar kampigt, med bebis och skola men du ar sa duktig. Ska bli kul o surra i helgen! Puss puss

2011-03-25 @ 23:16:03
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!