www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Ser härligt ut idag.

11-03-16,

Sa det till Adam igår, att det är fascinerande att Loke kan gå in i sin sömnperiod för natten kring tio typ och då sover han verkligen hårt och sover länge.. för på kvällarna innan tio så kan han gnälla väldigt mycket och vill att man ska bära och gunga honom massor. men sen när väl de närmar sig natt så somnar han in och vi lyfter över honom i hans säng, och i natt sov han till klockan 03.00 då han ville ha mat. sen somnade han om och vaknade kring klockan 06, och sedan var han pigg och alert kring åtta :) så då myste vi på i sängen och surrade massor.

Än en gång håller jag tummarna för att detta håller i sig, han e så duktig min sötnos. kanske blir annat när dem blir lite större? att dem har lättare för att röra sig då och kan sprattla omkring, vet att brorsans Hugo är så, han sprattlar på och snurrar.. jobbigt men hoppas de me går över så småningom.

nåja vi får väl se, får leva i nuet iaf :)

Idag ser det jättehärligt ut ute, det är ca -4 och solen skiner massor! Jag kanske tar mig en prommis med vagnen OM man orkar. känner mig fortfarande svag i kroppen men skönt att man kan äta igen.



Nu ska vi bara mysa på och jag ska äta frukost..

Hoppas ni får en härlig dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!