www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Småkinkig.

11-03-04,

Ja Loke har varit små kinkig idag, iaf tills vi kom ut på promenaden.. I morse så ville han bara vara i min famn hela tiden, de var tur att jag hann göra frukost i morse :) Sen skrek han och var gnällig.. visste inte riktigt vad det kunde vara. Han hade ätit och sen tänkte jag byta blöja på honom men direkt jag la ner honom på skötbordet så skrek han, panik skriket som jag verkligen inte tycker om o höra.. usch. så jag tog upp honom direkt, sen testade jag igen, skrek igen... hann få av honom blöjan iaf men var tvungen ta upp honom igen, så höll honom naken i famnen, och så känner jag nått varmt på magen... hahaha! han pinkar såklart på mig :) så tittar ner och ser en stor pöl på golvet.. haaha hur skulle ja fixa detta när jag inte får lägga ifrån mig honom? nej de fick vara där helt enkelt och jag satte mig för att amma honom igen... jo lite mer mat ville han allt ha. sen var han lite lugnare men då kom Adam hem så han kunde torka upp pinket haha :P  Loke TOK! :)

sen fick jag mig en sköön lång promenad med Linda och Olivia i vagnen. Loke sov då hela vägen, vi gick en timme. De var så skönt i solen och jag njöt verkligen :)
Var dock en galning som höll på köra på oss då vi skulle gå över ett övergångsställe som blinkade grönt till o med, korkskallar!! och så går man ju med bebisen först, vagnen före en själv också.. livsfarligt.. arg blev jag!
Se er för, för fasen!!

Men det var mycket trevligt och gå och surra om allt möjligt, kanske mest bebis snack hihi men det är ju det man är helt uppe i nu ändå så alla tankar handlar ju om Loke :)

Har fått resten av mina Mary Kay grejer idag, dvs puder borsten och concealern (stavas de så?) som inte fanns inne då jag var där på hudproverna! :)

nu ska vi snart äta.. blir mat från Kina! Fyra små rätter.. ska bli riktigt gott :)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

usch har en orolig känsla i kroppen, känns inte bra.. får hoppas det ordnar sig snart! men kommer nog va en del tankar på det där ikväll också!

som Marre skrev i sin blogg, ta inget för givet!

Minns gårdagen

Dröm om morgondagen

Lev idag

Hoppas ni har en trevlig Fredag.

Kommentarer
Postat av: Marre

Hej plutt- har inte varit in pa era bloggar pa ett tag sa jag tankte bara saga hej o att jag lever!! :) Puss puss

2011-03-05 @ 05:48:58
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!