www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Värdering.

11-03-21,

Det blev ingen Helen här idag, hon var hemma med Sofie som är förkyld.. och de förstår jag juh, sen vill jag ju inte fara dit med Loke då heller. han är lite snorig redan iofs men vill inte det ska bli värre. han har varit med om NOG redan min lilla plutt. Usch han har haft dropp som inte ens jag har haft nångång i hela mitt liv. stackarn.

Har skrivit massor på rapporten, men ska fortsätta efter middagen också! All tid kommer jag sitta med skiten nu, tills den är klar, för jag ska fasen hinna.

Loke har skött sig bra på morron, legat bredvid mig och surrat och myst. fått massa leenden och vi har sjungit lite tillsammans också, det tycker han om! haha trots mammas dåliga sångröst :P

sen har Peder Ledin varit här också och värderat upp vårat Hus! yey. så det kändes superbra! Att man får öka värdet i det vi har gjort och sen kan vi även bygga om lånen litegranna nästa vecka på banken.

Jag fick tydligen ha tur på morron som kunde plugga medans Loke låg bredvid, för sen under dan har han bara gnällt och varit grinig. vela vara i famnen på axeln HELA tiden. vi har ju varierat jag o Adam men det blir ändå jobbigt och tungt! han väger ju massivs nu haha. Sen blir man stressad då man behöver plugga och då han gnäller, och äter hela tiden om vartannat... nåja...

varit en tung dag me mycke plugg, lär ju bli desamma imorgon.

hoppas Loke e gla då :)

gonatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!