www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Bara att stanna inne.

11-05-19,

Ja när det regnar som de gör så vill man ju inte göra annat än att vara inne. Min stackare kämpar på utomhus i rusket, han e så duktig.

igårkväll hade jag lite tjejmys med Helen och Lisa, himla trevligt o bara vara och surra. dock känns det ju alltid som att nånting saknas en då man far iväg sådär, och det är klart, Loke är ju annars alltid klistrad på en så då känns det, men det är ju samtidigt skönt att kunna komma iväg en sväng o träffa lite vänner.. Det var välbehövligt! Synd att inte Ida var med, men nästa gång så :)

Än en gång så ska det bli så skönt med sommarlov. Då kan man äntligen slappna av och hinna med att träffa vänner igen, har ju som varit fullt upp hela tiden och rätt var det är så har det gått flera månader, tiden flyger fram med en liten snutt hemma.

idag har vi en mysig innedag jag och lillesnutten! kanske gör nått ärende när darlingen kommer hem, men inte mer än så, vi borde handla lite mat också.

nepp, nu ska vi dona på med annat.

ha en bra dag.

Kommentarer
Postat av: Mia

Jo det är lite tungt! Jo Emil somnar också när han vill men det blir oftast den tiden =)

Han har fortfarande flaskan men jag har bytt ersättningen mot bara vatten så han inte ska få hål i tänderna när dom kommer. Han äter gröt runt 18-19 tiden och sen välling innan han lägger sig, sen snuttar han bara vatten hela natten och runt 6 tiden på morgonen så brukar han vara hungrig och då får han en flaska ersättning och somnar om och sen får han välling när vi kliver upp och han vill ha frukost. Han sover ju som rätt oroligt och drömmer mycket så det är nog det som stör. Men det skulle vara så skönt om han bara slappnade av och inte bråkade så mycket varje gång han ska somna. Kraam

2011-05-19 @ 13:48:34
URL: http://bymia.blogg.se/
Postat av: Marre

Hej Sotgumman! Va mysigt med tjejkvall!!! Skumt att jag aldrig har traffat Helen hehe! Hon verkar va en toppen van! Jag forstar absolut om ni inte kan komma pa min 30-ars fest, for som sagt, nu nar ni ar en liten familj blir prioriteringarna annorlunda, sjalvklart kommer jag sakna dig men kann ingen som helst press eller sa.. jag vill att alla mina vanenr ska kanna sig valkomnna och sa! Det ar ju manga som inte kunde komma pa mitt brollop som kanske kan komma nu istallet! Ar sa himla glad och tacksam att du kom pa mitt brollop... det var sa himla bra!!! :) Love you!!!!

2011-05-20 @ 05:07:48
URL: http://marli.blogg.se/
Postat av: Marre

ps... om det vankas brollop snart far du garna forvarna om datum eller tilltankt datum for da ser jag till att komma till brollopet istallet for nasta ar.. eller sa kanske det blir brollop nasta ar???!!! :) Kraaaaaaaaaaam

2011-05-20 @ 05:09:20
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!