www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Ja, var var vi.

11-05-03,

Japp då vare Maj redan! snart väntas vårt dop för vår son, ska bli så mysigt :)

Idag har jag varit i skolan och haft examination av en kursuppgift, så den klarade man, cheeeck! Då har jag bara EN egen att göra och 2 st Teknik uppgifter som jag och Helen ska göra. Sen äre tentan som väntar den 31 maj. Så till nästan veckas slut ska dessa vara gjorda så då har jag 2 veckor på mig att plugga till tentan, känns bra. låter som en bra plan, hoppas jag följer den också! i have tooo.
Imorgon är sista lektionen i skolan för sommaren, sen har vi bara en adobe connect träff (via datorn hemma) och tentan så äre klaaaaaaaart! Gud vad jag längtar till sommarlov. ska bli så enormt skönt, en lättnad av dess like.

Loke har varit med Farfar idag, det hade gått jättebra, så de var skönt :) dem tycker han e så himla snäll Loke, världens snällaste barn! hihi.
Men nog saknade man honom, det är ju så. Så skönt o komma hem och pussa på honom igen och hålla om honom, min guldklimp är det juh!

Annars så är jag trött just nu, just ätit och Loke har slumrat in i babysittern hehe. när han vaknar ska han få äta och det blir lugnt resten av kvällen.

Ha en trevlig kväll.



Kommentarer
Postat av: Marre

alltsa nar var det dopet var igen? Lordag eller sondag?! Kommer inte ihag.. :)

2011-05-04 @ 05:33:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!