www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Piggelin.

11-11-22,

Idag är jag piggelin iaf, vi var kloka nog att gå och lägga oss vid 10. Loke sov till halv åtta så jag fick en del timmar iaf, mycket skönt och välbehövligt.

Han var så himla söt i sin nya pyjamas, turkos med vita moln på :) Tog nå bilder imorse, kanske kan slänga in senare om ja har tid. Min lilla älskling.

Han e för söt då han börjar digga till minsta lilla låt nu för tiden, sjunger jag själv nån låt så börjar han dansa och ler massor! Han är dock väldigt klängig nu för tiden, han vill knappt leka själv. Då jag sitter med så kan han leka och dona och leka med mig, går jag iväg vill han följa efter o kika vad jag ska göra! :) Står jag i köket och ska laga mat eller göra iordning hans mat vill han gärna upp i famnen och se vad jag donar med. sötnosen. Det blir dock tungt att bära på honom, man känner i ryggen men det är samtidigt så mysigt!

Han blir lätt sur och arg om han inte får som han vill, haha! Det kan vara det minsta lilla grejen så tjurar han ihop samtidigt som han ser vad jag gör om han tar i lite mer med rösten haha. Lill-testaren!

Nu sover plutten och jag dricker kaffe! Strax kommer Helen och då ska vi försöka få gjort lite mer på den där C-uppsatsen och hoppas att Adam kommer hem snart så kan han leka vidare med Loketok! :)

Btw, jag e supersugen på att börja julpynta!!! :) Kommer bli så mysigt! Jag MÅSTE göra det i veckan!



Ett juleljus vi haft!

Hejs.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!