www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Söndagsdoneri.

11-11-20,

20 november och vi har INGEN snö ännu, det stod att det skulle snöa ikväll så vi får väl se. Minusgraderna har börjat smyga sig på och idag var det -8 grader. Jag fick en skön sovmorgon i morse så mina killar gick upp o lekte tillsammans, de var mycket välbehövligt. Sen blev de en härlig frukost tillsammans o mys.

Pluggandet hos Helen gick bra också, känns skönt det. vi hade fått mail av läraren som sa att vår struktur såg bra ut och att vi skulle ta med en grej till men de fixar vi :) så de känns bra! Vi har massvis med text som vi bara ska få ordning på, så jag tror de här blir toppenbra. På torsdag ska vi på skolan o höra dommen haha. om de är okej eller ej. Fram tills dess äre bara o jobba på.

Hann förbi Lokes farmor där mina killar var då vi plugga. vi hann surra på och fika! Loke och farmor hade dansat tillsammans o myst på. Det är så otroligt kul o se hur glada o lyckliga dem blir våra föräldrar då dem träffar underbaringen! Och både mina föräldrar och Adams föräldrar säger ofta " han är så otroligt snäll, ni vet då inte hur det är att ha barn". haha :) Vet vi inte? näe vi kanske har fått världens snällaste barn, men de är vi då tacksamma över! :)

Nu blire middag o sen mys mys mys! :)

Hejs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!