www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

After work.

11-10-07,

Åh härliga Fredag! Har gått jättebra på praktiken, barnen är så söta! Idag var det Karate barnen fick testa på, riktigt kul och se! Sen har vi läst och grejat på.

Sen hem och gjorde iordning mig inför After work kväll med Lisa och Ida. Vi åt buffé på Bodensia och sen satte vi oss och surra hela kvällen, drack drinkar o skoj! Tack brudar. Det var riktigt riktigt längesen man gjorde något sånt och det var riktigt skoj o komma sig ut och bara sitta och surra. Ingen krog utan bara mysa tillsammans ute.

men det blev inte alltför länge för oss men det gjorde ingenting. man har ju trots allt haft praktik hela veckan och på fredagar brukar man ju va rätt slut. Adam hämta mig från stan, gulle!

Och idag är första dagen då Loke faktiskt sover hos sin mormor och morfar. jag sitter nu och saknar han som fasen, riktigt jobbigt men det ska nog gå bra. Dem erbjöd sig att ha honom över natten om vi ville sova ut imorron. först tänkte jag neeeee det går inte.. men sen tänkte ja, näe asså han sover ju hela natten och det är bara en måltid de behöver ge på morron så somnar han om och sen gå upp med han kring sju. Han är ju så lätt och ha att göra med :) hoppas han nu sover bra också. Mitt hjärta. Men usch det känns nu kan jag säga. Hoppas man själv kan somna :) men det tror jag, jag är så förbaskat slut i hela kroppen och ögonen.

Sen ska vi direkt till Heden då vi vaknat, och sen iväg på kalas! Lillebrorsan har ju fyllt år.

Men nu sova var det. Nu ska vi få våran första sooovmorgon! :)

Gonatt. Älskade lillhjärta. Gonatt.

Kommentarer
Postat av: Marre

Guuu sa kul med Afterwork!!! Lyxigt! Alltid skont ibland att fa komma ivag o surra av sig lite med brudarna!! Saknar dig vannen! Hoppas vi hinner horas imorgon en svang! Puss

2011-10-08 @ 21:31:43
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!