www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Full rulle.

11-10-13,

Ja dagarna bara flyger fram. Man har praktik hela dagarna, kommer hem och vill pussa o leka med Loke och bara vara hela familjen, sen kommer kvällen och då slappnar man av nån timme, ser lite film eller tv. och sen ner i säng igen. Så ser det ungefär ut varje dag nu. Jag längtar tills jag får vara mamma ledig igen med Loke, fast jag unnar verkligen Adam att va hemma den här tiden. Är jättenyttigt och bra för både honom och Loke! Så dem får lite egen tid med varandra, så ska man kunna ha tycker jag.

Nu ska vi slappa och äta lite gott. kanske spela lite nintendo 8 bitars, e så himla kul :)

Älskar livet just nu (förutom att jag har praktik då) men allmänt.. Älskar att vara mamma till den finaste pojken som finns, och att vara sambo med en sån omtänksam kille är sjukt härligt. Och att tillsammans hjälpa Loke att upptäcka världen och leka så mycket vi bara kan. Det är livet det.

Näe nå gotta vare :)

Tjohej.

Kommentarer
Postat av: Marre

Hej gumman.. OJ jag lovar jag skrev mitt blogg inlagg och sa gick jag o skulle lasa ditt haha och sa hade jag anvant samma rubrik som du!!!! FULL RULLE!! hehehe... lovar att jag inte stal den.. hehe!!!! Puss pa dig gumman

2011-10-14 @ 04:52:12
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!