www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Bastu.

11-09-27,

Det är himla skönt att vi har gjort klart bastun nu så vi alla kan basta, när man vill och hur länge man vill :) Till vintern kommer de vara såå skönt. Även nu är det ju det. Vi har bastat två kvällar i rad nu, härligt. Loke har fått sitta i sin balja längst ner och plaskat, han gillar de massor. Idag doppade han huvudet framåt ner i vattnet, trodde han skulle bli rädd men inte det, inte ett ljud. Skönt. Vi ska försöka vänja honom vid vatten så han inte är rädd det.. det vore inge roligt. Så vi får åka på badhuset fler gånger också :)

Praktik dagen idag har varit bra. Vi slapp vara ute i detta rusk väder tack och lov. Det har ju blåst och regnet massvis, höll på blåsa bort där när vi gick från bilen bara in till skolan.. Hur mycket vatten som helst överallt.

På fredag ska vi dock vara ute med barnen så får hoppas på bättre väder då! :)

Nu ska jag packa iordning för imorron, då ska barnen på Badhuset och vi ska ha med oss shorts o t-shirt så vi kan stå med bredvid, de blir ju lätt fuktigt och varmt.

Haft en bra dag så det har känts kul men gu så härligt det är att komma hem sen, till sina killar och bara pussa på dem och ta igen alla pussar man brukar pussa på Loke! :) hihi.

Näe nu ska jag mysa lite i soffan innan sängen väntar..

Kram på er.

Kommentarer
Postat av: Tess

Självklart ska du få en massage! Alla mina brudar ska få massage:)

2011-09-27 @ 21:32:09
URL: http://tjassie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!