www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Nu måste ja kurera mig.

11-09-16,

Huvva har dragit på mig nån dunder förkylning.. inge kul alls! Snorar och är täppt i hela huvet och när man går omkring så blir man anfådd av ingenting.. usch de är tungt! Man har som ingen energi i kroppen, jobbigt när man ska leka med sin lilla son.. fast man håller ju mest till på golvet och stödjer honom när han vill stå nu hela tiden :) hihi gulle plutten. tur han och min älskling ger mig kraft o energi!

Idag har Loke varit med morfar medans jag har pluggat med min studiegrupp hos Helen. Hade gått jättebra! han är så duktig och lätt o ha o göra med lilla Loke! :) Glad för det!

Men igår hade jag en riktigt tjorvig läggning, han har ju kommit på att man kan stå i sängen och hålla sig i kanten o dona, och han blir sååå glad då han kommer upp sådär! så söt. men kanske inte då man ska sova?! :) haha. så vi tjorva på där och han vart less o grina o hade sig. tog en timme o lägga han! Haha man är ju bortskämd med att det tar annars typ 5 minuter så de var lite tungt..

Men nu hade jag lagt han o han somna på en gång!! så skönt :) hade nog inte haft krafter idag till att tjorva med honom så tack för det.

Nu ska jag mysa ner mig i soffan o äta popcorn. usch hoppas man får sova bort den här betongskallen sen :)

Ha en trevlig fredagkväll nu!

Nu ska jag se Idol , har ju fasen missat alla avsnitt hittills men nu ska jag se, en tjejkompis från vår klass kanske är med idag, hoppas!!  söta Emmy! :)

Hejs.

Kommentarer
Postat av: Tess

Åh vad synd att hon inte gick vidare. Tyckte dom var lite orättvis mot hennes faktiskt. Osså var hon ju så jääääkla söt, jag ville dö när jag såg tårarna:'(

2011-09-16 @ 23:46:45
URL: http://tjassie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!