www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Tråkigt.

11-09-12,

Ja det är så himla tråkigt med detta väder alltså, hur länge har det inte regnat? man ids ju inte ens gå ut på en promenad med vagnen när det är såhär. blä! Det blir att vara inne hela tiden..

Nåja idag fick jag o Helen lite gjort med skolan iaf, då Loke sov ja! Annars gåre ju knappt. Han far som en vilding överallt och ska ställa sig upp mot allting han ser. då gäller det att vara med, annars faller han i golvet, han är inte så stadig på benen än. Men det tar sig, det går fort nu kring denna ålder.

Så man blir som mest trött o seg när detta väder är här!

Men ska försöka ta mig iväg på träningen ikväll iaf, det vore som skönt o röra på sig! Då man väl kan, annars så är ju Adam på träningar så de gäller att klaffa in det så man kommer sig iväg. Har ju inte joggat på en vecka nu, kör dem där passen istället, funkar bra det med. Är ju mer styrka i kroppen än kondition men all träning e ju bra eller hur?

Kul att ni gillar mitt projekt. kommer bli roligast att måla figurerna i hans rum! Har vi tur kanske vi ska göra det imorron kväll, ska bara få bilderna utskrivna på OH och sen ska vi låna hem en OH apparat! :) wooohoo!

En av figurerna vi ska ha! :)



Nu ska jag fortsätta göra ingenting tills mina grabbar vaknar!

Tråkdag känns de som. blähä.

Hejs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!