www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Äkta vänner.

12-04-03,

Äkta vänner växer inte på träd, så är det bara. Har lärt mig nu att inte alltid lita blint på människor som jag gjort hittills, (varit för godtrogen) för det funkar inte alltid, vilket är mycket synd men det gör att man är ännu mer rädd om de vänner som verkligen gör en glad och är äkta. Äkta vänner tycker jag är sådana som du kan säga allt och inget till (och du vet att det stannar där), som inte dömer dig, som inte pratar skit om dig bakom ryggen, som stöttar dig i vårt och torrt, som du skrattar med, som du flummar med, som du gråter tillsammans med, som du bråkar med (för du vet att ni ändå inte tappar varandra som vänner), som du upplever saker med. En äkta vän.

Idag fick jag ett paket från min underbara vän! Jag blev så glad :) Ett jättefint halsband, en fotoram med bilder och texter som påminde om att vi verkligen är äkta vänner. Tusen tack, du gjorde mig jätteglad och rörd till tårar gumman! Jag saknar dig så.

Hejs.

Kommentarer
Postat av: Magdalena

Jag håller verkligen med dig i de du skriver. Vad roligt o få brev :D Pok<3

2012-04-03 @ 22:46:20
URL: http://magdalenaledin.blogg.se/
Postat av: Marre

Ah vilket fint inlagg!!! Tur att paketet kom fram, battre sent an aldrig! Ja man maker verkligen vilka som ar ens akta vanner nar man ar i den har aldern!!! Sa glad att jag har dig!! Kram

2012-04-03 @ 22:58:01
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!