www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

En salig blandning.

12-04-13,

Just ja, det är fredagen den trettonde idag men ingen otur har vi då varit med om, och det tackar jag för.

Idag då pappan i huset kom hem så for vi iväg till storheden för och kolla lite av varje. vi hittade då en salig blandning av saker som fick följa med hem... En svart toa-sits, böcker till Loke, en ny hemtelefon, fotopapper, djurleksaker till Loke, handtag till köksluckorna och lite barnfilmer 4 st för 100 kr.

Håller på måla och stå i med köksluckorna, tror det kommer göra ett riktigt lyft i köket om än det nu inte ändrar ytan och gör köket större (som jag gärna hade velat ha) men man får göra det bästa av det man har och då att måla dem vita, gör stooooor skillnad, ni ska få se längre fram :P

Nu sitter jag här och är supermätt, usch och fy, nästan ont i magen.. funderar även på när jag ska ut och springa nästa gång, blir på söndag morron :) Jag har sprungit 3 dagar denna vecka! Ska inte ge mig för det är ju den 25 Maj som vårruset är och då ska de springas utav bara den. 

Nu blir det här Fredagsmys.


Bild från påskhelgen.

Trevlig kväll hurrni!


Kommentarer
Postat av: Marre

Hej min sotnos! Aha, jag vill ocksa mala vita koksluckor.. hur gar du till vaga? Malar du bara rakt pa eller sandpapprar du forst? Vad for slags malarfarg anvander du?? Vi har exakt samma sits har i USA -vill gora storre kok och fa koks-o i mitten men det har vi inte rad med an sa da far man mala och frascha upp istallet! Ska bli kul o se bilder. Puss min plutt Fiiin bil pa familjen!

2012-04-14 @ 01:54:48
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!