www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Fredag.

12-04-20,

Idag är det fredag och det har varit en mycket bra dag hittills! På morron har jag och Loke myst på och ätit frukost sen blev det för mig att fara och jobba på förskola, himla kul. Barnen är så söta och dem kläcker alltid ur sig nått skoj man får skratta åt. Sen har vi varit en sväng på stan hela familjen, sen handling och gjort hemmagjord pizza till middag :) Blev ritktigt gött.

Busat och skrattat har vi gjort tillsammans innan läggdags! Loke blir så sprallig då han får springa omkring utan blöja haha!

Idag har jag även hämtat ut några böcker som jag beställt till Loke och några till mig! Här var nån av de som Loke fick.. en populär bok för småbarn. "Knacka på". Sen fick han även några, Max-böcker och Totte, mfl.



Jag hade beställt Mia Skäringers böcker, får hoppas dem e bra. Nån som läst dem?

 

Kul och beställa nått annat än skolböcker, det var ett tag sen!

Nu ska jag och älsklingen se serien Alcatraz som Magda tipsat om! :)

Handling:
Serien följer den mystiska återkomsten av över 300 fångar från det ökända fängelset Alcatraz mer än 50 år efter att de försvann i samband med fängelsets nedläggning. San Francisco polisen Rebecca Madsen hittar ett fingeravtryck från en före detta Alcatraz fånge vid en mordplats, trots att hans död registrerades över 30 år tidigare. De mystiska ledtrådarna avslöjar ett nät av intriger och osanningar och det blir en kamp mot klockan för att skydda mänskligheten
mot några av historiens allra farligaste brottslingar.

Ha en mysig Fredagskväll ni också! :)

Hejs.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!