www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Vi njuter av dagarna.

12-04-08,

Här njuter vi av dagarna till fullo! Det är helt underbart att ha min kära älskling hemma så att vi är hela familjen tillsammans om dagarna. Jag är verkligen en familjemänniska. Vi har hittat på massa saker men just nu har jag inte batteri i kameran så jag kan visa några bilder, få ta det imorron kanske.

Har iaf varit ut på en springtur ikväll. Gud så jobbigt det var men nu ska jag komma igång, känner att det verkligen är dags. Men såklart så ska man ju få världens mensvärk precis innan man ska ut, men äsch jag sprang iaf. Det gick fint men oj så trött man kan vara! Efter en bastu o dusch så är man gode seg. Det blir en film med darling och sen sova. Vårt lilla busfrö har hållt igång hela dagen och varit så sprallig o söt.

Haft en supermysig Påsk med allt vad det innebär och Loke har fått öppna sitt första Påskägg fyllt med leksaker :) Han lyste upp i hela ansiktet då han öppnade och flinade massor. Gullet.

Ha en mysig kväll.

Kram.

Kommentarer
Postat av: Marre

Guuu sa mysigt att du fatt ha Adam nagra dagar!! Duktig du var som sprang anda, kanns ju sa skont nar man ar klar! Ah va kul med paskagg.. det maste jag verkligen kopa eller be nagon skicka at mig nar jag har barn! For det finns INGA paskagg i USA! Grrrrr!!! Haha, och det ar en tradition som jag verkligen vill halla kvar!

2012-04-09 @ 02:04:53
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!