www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Min lillkille har blivit så stor.

12-08-09,
 
Nu kommer massa snack om Loke och hans inskolning på dagis men eftersom det är det som pågår i mitt liv just nu så är det, det absolut viktigaste för mig såklart. 
 
Nåå, min kille har blivit så stor nu när han börjar på dagis. Tänk vad konstigt, att inte ha honom hemma nå mer med mig, usch det är jobbigt samtidigt som det är roligt. Loke verkar gilla det hur mycket som helst, han far runt och leker med alla saker och tillsammans med de andra barnen. Han har inte varit missnöjd en sekund förutom idag då han för första gången skulle sova med de andra barnen på golvet på madrasser.

Hehe, han förstod inte riktigt varför han skulle sova där, och det förstår jag, allting är ju så nytt.. Ska man helt plötsligt sova på madrasser tillsammans med massa andra barn, konstigt. hihi. men jag fick vända honom och lägga ner honom, hämta honom då han försökte krypa iväg... ja vi höll på så kanske 30 minuter haha.. sen såg jag att han var supertrött och han gosade ner sig med snuttekaninen sin och somnade tillslut. Han sov 1 timme och 15 minuter sen vakna han. Superbra juh! Hoppas det går smidigare imorron för honom att sova. Tillslut kommer han nog in i det där.

Är iaf glad att han inte kommer ha alltför långa dagar på dagis nånsin! Det är turen med Adams jobb. Att om vi lämnar honom vid 7 så kommer han inte behöva vara längre än till 15 typ. På det sättet hinner vi ju med att vara med vår son också :)

Ja gud det är mycket känslor som far i en just nu. Stolt att han ska börja men ändå småtråkigt för en själv! men de kommer nog bli bra när vi kommer in i dessa rutiner också.

Nä nu ska jag dona på här hemma, imorron är det fredag och vi ska på dagis mellan 9.30-13.30 som vi varit de här dagarna nu. Sen på måndag samma sak men på tisdag ska jag lämna honom för första gången och fara hem.... buuuhu! Kommer inte bli roligt.

Min älskade lille kille har blivit stor :) Stor för fort :)

Jag och min älskade son när vi var i Storforsen! Älskar dig så!
Kommentarer
Postat av: Marre

Ah va fin bild! Mys! Har inte varit in har pa lange- hela forra veckan var ju pappa har sa jag har inte tagit med tid att satta mig ner framfor datorn. Nu ar han i Vegas o kommer tillbaka pa fredag kvall! Oj va stor toke Loke ar som ska ga pa dagis!! Shit pommes!!! Lycka till - forstar att det sakert kommer bli lite tungt forsta dagarna, sakna men da blir det ju annu roligare nar ni fa ses igen och han blir sa glad o traffa er!!! PUSS gumman

2012-08-15 @ 05:35:22
URL: http://marli.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!